ترفند هوشمندانه در مورد #چرای بی رویه دام که هیچکس درباره آن در 1 سال صحبت نمی‌کند

ترفند هوشمندانه در مورد #چرای بی رویه دام که هیچکس درباره آن در 1 سال صحبت نمی‌کند

ترفند هوشمندانه در مورد #چرای بی رویه دام که هیچکس درباره آن در 1 سال صحبت نمی‌کند

Blog Article

این اطلاعات با هدف تسهیل در یافتن اعضای جامعه پزشکی و در راستای اجرای قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات مصوب مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

اگرچه فرسایش خاک یک فرآیند طبیعی است، اما فعالیت‌های انسانی در دهه‌های گذشته به شدت آن را تسریع کرده است. به گفته یونسکو، تخریب خاک، رفاه دو پنجم بشریت را تضعیف، گونه‌ها را منقرض کرده و تغییرات آب و هوایی را تشدید می‌کند.

به عنوان مثال، زمین با شیب تپه بالا، روند اشباع آب باران یا رواناب را در منطقه تداوم می‌بخشد، به ویژه به دلیل حرکت سریع‌تر آب به پایینِ یک شیب، فرسایش خاک نیز سریع‌تر رخ می‌دهد.

وی با اشاره به چند برابر بودن تعداد دام را در برابر ظرفیت مراتع، افزود: در حال حاضر در اکثر مراتع کشور، متأسفانه تعداد دام‌ها چندین برابر ظرفیت نگهداری مراتع است.

با این حال، مواد آلی، ساختار، و نفوذپذیری نیز در فرسایش خاک نقش دارند. معمولاً خاک‌هایی با نرخ نفوذ سریع‌تر، سطوح بالاتر مواد آلی و ساختار خاک بهبود یافته مقاومت بیشتری در برابر فرسایش دارند. خاک‌های با بافت لومی، ماسه و لوم شنی معمولاً در مقایسه با ماسه بسیار ریز، سیلت و خاک‌های خاص با بافت رسی، فرسایش پذیری کمتری دارند.

احمد رضا حائری: نامه سرگشاده من از زندان قزل حصار به “اقلیت حاکم”

کد تایید برای شما ارسال شد کد تایید را وارد نمایید دریافت کد اتباع خارجی هستم ثبت نوبت

محمد امین رئالی گفت: یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در ۱۷:۵۴ همه ی مطالب ماگرتا از همه ی درس ها عالی است.

نکته مهم: دانش آموزان عزیز، تنها به خواندن این سوالات اکتفا نکنید و حتما متن درس را هم به دقت مطالعه کنید.

سبزوار نمایش پروفایل دکتر حمیدرضا مقیمی فیروزاباد

تجربه مشاوره آنلاین و دریافت نوبت از بهترین پزشکان و بیمارستان‌های ایران

وی درباره معضل چرای بی‌رویه و اجاره بی‌رویه مراتع در منطقه حفاظت شده البرز مرکزی، افزود: البرز مرکزی اکوسیستمی است که باعث حفاظت و پایداری شهرها و روستاهای منطقه می‌شود، اکنون در فصل چرای دام و استفاده از ظرفیت مراتع هستیم و دام‌ها از مناطق جنوبی تهران به مناطق کوهستانی وارد می‌شوند.

به گفته بهزاد کوچ یکی از مهمترین موضوعات سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور است که هر سال برنامه‌هایی در این زمینه تدارک دیده می‌شود. وی در این راستا می‌گوید: اسفند ماه سال ۹۹ اولین بار click here بود که دستورالعملی با عنوان دستورالعمل مدیریت چرا، کنترل پروانه چرای دام و ساماندهی کوچ تدوین و به استانداران، سازمان جهاد و کشاورزی استان‌ها، مدیران کل منابع طبیعی استان‌ها و سازمان امور عشایر در راستای اجرای بهتر چرا برای حفظ منابع آب و خاک، تقویت افزایش پوشش گیاهی، آمایش سرزمین و جلوگیری از تخریب سرزمین و چرای زودهنگام و کنترل افرادی که فاقد پروانه چرا هستند، ابلاغ شد.

و مجدداً ثبت نام در حال را انجام دهید. ثبت نام در سامانه امتا لطفاً کد تایید را وارد نمایید کدتایید

Report this page